Gerucht: Nieuwe Alien-game in ontwikkeling, komt eind 2023 uit

Gerucht: Nieuwe Alien-game in ontwikkeling, komt eind 2023 uit

Er zou een nieuwe game gebaseerd op de Alien-franchise in ontwikkeling zijn, die rond de feestdagen van 2023 uit moet komen.

Dat claimt Insider-Gaming te hebben vernomen van een anonieme bron, die documenten en informatie zou hebben geleverd als bewijsmateriaal. Ook zou men concept art hebben getoond, al heeft de website dat niet gepubliceerd.

Het spel zou in ontwikkeling zijn onder de codenaam Marathon en in ontwikkeling zijn voor de huidige generatie consoles. Pc wordt niet genoemd, maar het is waarschijnlijk dat de game - indien het bestaat - ook daar op uit zou komen. Daarbij zou een budget die past bij een AAA-game beschikbaar zijn voor de ontwikkeling.

Het spel zou binnen het survival-horrorgenre vallen en inspiratie trekken uit games als Resident Evil en Dead Space. De ontwikkelaar van de game is niet bekend.

Dezelfde bron zou hebben gemeld dat er ook wordt gewerkt aan een vervolg op Alien: Isolation, of dat er op zijn minst aan een concept wordt gewerkt. Insider-Gaming waarschuwt echter dat men deze informatie niet kan bevestigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik zou nog een keer een Alien VS Predator willen. Ik vond het zo goed werken dat de humans, aliens en predators hele andere speelwijze hadden. Alleen zijn die games enorm gedateerd en zou een nieuw deel met bv Unreal5 een goede sfeer kunnen geven met leuke graphics.

0

Aanbevolen voor jou