Gerucht: Next Level Games werkt aan F-Zero GX-remaster

Gerucht: Next Level Games werkt aan F-Zero GX-remaster

Volgens geruchten zou Next Level Games aan een remaster van GameCube-spel F-Zero GX werken.

Dat claimt

Watch on YouTube

te hebben vernomen. "Ik ben in contact gekomen met mensen die mij hebben verteld dat een remaster van F-Zero GX in de maak is bij Next Level Games." Verdere details werden niet gegeven. 

Next Level Games is bekend van spellen als Luigi's Mansion 3 en Mario Strikers: Battle League. Volgens de YouTuber bestaat Next Level Games uit twee teams die twee verschillende spellen maken, waaronder dus de F-Zero GX-remaster.

F-Zero GX verscheen in 2003 op de GameCube en was ontwikkeld dor Amusement Vision, een toenmalige studio van Sega. Dit ondanks dat vorige delen in de raceserie door Nintendo zelf werden ontwikkeld. Sindsdien zijn er geen nieuwe hoofddelen in de reeks uitgekomen op consoles.

Vorig jaar claimde een insider al te hebben vernomen dat er een F-Zero-game in ontwikkeling was. Toen werd ook al gespeculeerd dat het mogelijk om een remaster van F-Zero GX ging. Hoe dan ook heeft Nintendo op moment van schrijven niets officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had liever een nieuwe game gezien maar dat er in ieder geval al over gesproken word is al heel wat! Vroeger tot diep in de nacht de very hard campaign gespeeld, wat was dat ontzettend moeilijk! Euforie na het uitspelen was daardoor wel des de groter!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou