Gerucht: N64 Classic mogelijk in de maak | Gamer.nl

Gerucht: N64 Classic mogelijk in de maak | Gamer.nl

Het handelsmerk voor de Nintendo 64 Classic dat vorig jaar werd aangevraagd is goedgekeurd. Met deze goedkeuring bestaat de mogelijkheid dat Nintendo in de toekomst een miniversie van de Nintendo 64-console uitbrengt.

Vorig jaar werd een aanvraag gedaan voor een handelsmerk van de N64-controller in Europa. Met de goedkeuring van het handelsmerk is het een realistische gedachte om te bedenken dat er een N64 mini-console in de maak is. Nintendo heeft hier echter niets over losgelaten.

De aanvraag werd vorig jaar gedaan bij de European Union Intellectual Property Office, waar een grafische presentatie werd geleverd van het betreffende handelsmerk. Deze grafische presentatie toont een afbeelding van de iconische N64-controller.

N64

Het ontwerp van deze afbeelding heeft, volgens Nintendolife, veel overeenkomsten met dat van de NES. Zo laat de website zien dat de afbeelding van de NES-controller te vinden is op de bovenkant van de doos. Dit kan betekenen dat Nintendo bij een N64 Cla ic vermoedelijk kiest voor een vergelijkbaar design voor de console.

NES
NES
NES

Gezien Nintendo verder niets heeft laten weten over dit handelsmerk is het niet zeker of er daadwerkelijk een mini-versie van de N64 in de maak is. Echter sturen deze aanwijzingen vele mensen wel een bepaalde richting op. Het binnenkort introduceren van deze console zou in ieder geval geen onlogische keuze zijn van Nintendo.

Eerder werd de PlayStation Cla ic van Sony aangekondigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou