Gerucht: Mogelijke box art en releasedatum Gears 5 gelekt

Gerucht: Mogelijke box art en releasedatum Gears 5 gelekt

Op een Taiwanese website voor de leeftijdsclassificatie van games is de mogelijke box art van Gears 5 gelekt. Ook is de releasedatum mogelijk gevonden op een Spaanse website.

In het Taiwanese systeem voor leeftijdsclassificatie is de productinformatie van Gears 5 opgedoken, met onder andere de mogelijke box art van het spel. Op de box art is het hoofdpersonage Kait Diaz te zien, omgeven door andere personages uit het spel. Opvallend is de aanwezigheid van Myrrah, de koningin van de Locust Horde. Zij ging namelijk dood in Gears of War 3.

Ook zou volgens het Spaanse Generacion Xbox een releasedatum van 10 september te zien zijn voor Gears 5. Waar zij deze datum hebben gevonden is echter niet bekend. Dit zou iets minder dan drie jaar na de lancering van Gears of War 4 zijn. Dit is het vorige deel in de serie dat in oktober 2016 werd uitgebracht.

Gears 5 werd in juni vorig jaar aangekondigd, tijdens de E3-presentatie van Microsoft. Het is het eerste spel in de franchise dat geen Gears of War heet. In een bijna vijf minuten durende trailer werden al het verhaal, de personages en gameplay van Gears 5 getoond. Het spel moet in 2019 verschijnen voor Windows 10 pc's en Xbox One.

Gears 5
Gears 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gears of War is nou echt zo'n game serie die mij nooit heeft aangetrokken. Ik stel me altijd voor dat t toch vooral is voor tienerjochies die strak staan van de red bull en mekaar online vertellen wat ze allemaal met elkaars moeders zullen doen.

0
test

@darkmanwls De singleplayer van deel 1 vond ik met het coversysteem, de setting en strakke gameplay echt wel tamelijk revolutionair. 2 en 3 waren ook tof, met een mooi afgerond verhaal. Het ging bergafwaarts met Judgment.

0
test

@darkmanwls ja ben dr ook een hoor. Ik drink me monster en scheld moeders uit

0
test

@Yakuo En zegt "me" in plaats van "mijn", ook dat past precies in het prototype dat ik voor ogen heb :P

0

@darkmanwls Gears of war is ook voor 40+ers die strak van red bull staan en iedereen vertellen online wat ze met hun moeder doen. maar de serie is zijn glans al lang verloren, 1 & 2 waren fantastisch, 3 ging wel, maar judgment een gedrocht van de bovenste orde en het laatste deel 4 ben ik tot de helft ongeveer gekomen voordat ik er helemaal klaar mee was. mist alle charme van de eerdere delen.

0
test

@casualkiller ik denk precies hetzelfde over de verschillende gears delen.

0
test

Ben er ook een.. drink goedkope energie drank En scheld hun vaders uit. En de hamster komt ook ruim aan bod.

0

Aanbevolen voor jou