Nieuws
Warzone.jpg

Gerucht: Modus voor 200 spelers in Call of Duty: Warzone komt binnenkort uit

Mogelijk verklapt screenshot de nieuwe modus

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Mogelijk gaat de modus voor 200 spelers binnenkort uitkomen in Call of Duty: Warzone. Dat claimt een speler op Twitter.

Eerder maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend dat ze de modus waarin 200 spelers tegelijkertijd kunnen spelen ‘binnenkort’ uit ging komen. Nu lijkt het erop dat dat deze modus in seizoen vier van de battle royale-game gaat uitkomen. Twitter-gebruiker @DissolvexD deelde een screenshot van een introductiescherm die spelers die gebruik maakten van de gratis te spelen-actie in het weekend. Daarin in de meest linker scherm het volgende te zien: BR 200, Plunder 200 en BR Juggernaut.

BR 200 en Plunder 200 zijn nog niet aangekondigde modi voor Warzone. De modus BR Juggernaut is wel bevestigd voor een release dit seizoen. Het is waarschijnlijk dat die twee modi bedoeld zijn voor tweehonderd spelers, omdat het nummer erin verwerkt is. De tweet met het screenshot is hieronder te bekijken.

Infinity Ward en Activision hebben nog geen verdere details over de 200 speler-modus uitgegeven en het is niet zeker of de screenshots echt is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Oud Xbox-hoofd: PlayStation 5 wordt niet duurder dan 499 dollar Pokémon: The Isle of Armor toont een glimp van de toekomst
0

Reacties op: Gerucht: Modus voor 200 spelers in Call of Duty: Warzone komt binnenkort uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.