Gerucht: Microsoft brengt in 2020 nieuwe generatie Xbox-consoles uit | Gamer.nl

Gerucht: Microsoft brengt in 2020 nieuwe generatie Xbox-consoles uit | Gamer.nl

Microsoft gaat mogelijk rond de feestdagen in 2020 een nieuwe generatie Xbox-consoles uitbrengen. Deze twee systemen dragen de namen 'Lockhart' en 'Anaconda'.

De Lockhart-console is volgens Windows Central bedoeld als vervolg op de Xbox One S in de vorm van een betaalbare console met de kracht van de huidige Xbox One X.

De Anaconda-console wordt een duurdere console en heeft meer kracht dan de huidige Xbox One X. Daarnaast gaat het gerucht dat Microsoft plannen heeft om de console te voorzien van aanzienlijk kortere laadtijden en uitbreidingen van de SSD-opslag.

Xbox One X

Er wordt verwacht dat beide consoles de mogelijkheid hebben om alle games te spelen die momenteel gespeeld kunnen worden op de Xbox One. Hierbij gaat het om Xbox One- als Xbox 360-games die backwards compatible worden. Momenteel heeft Microsoft nog niet gereageerd op de geruchten over de nieuwe consoles.

Eerder ging het gerucht dat er in 2019 een nieuwe Xbox-console uitgebracht ging worden zonder diskdrive. In plaats daarvan wordt verwacht dat spelers fysieke games kunnen inruilen voor digitale codes.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou