Gerucht: Meer details over Star Wars Jedi: Survivor in december

Gerucht: Meer details over Star Wars Jedi: Survivor in december

In december volgen er mogelijk meer details rondom Star Wars Jedi: Survivor.

Dat claimt journalist Jeff Grubb van zijn bronnen te hebben vernomen. Volgens hem begint EA in december aan de promotie van het spel. Het is dan ook te verwachten dat - als de bronnen de waarheid vertellen - er in december een trailer van de game uitkomt.

Grubb benadrukt ook nogmaals dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt en dat de game in maart 2023 uit moet komen. Dat meldde hij afgelopen augustus ook al. EA zelf heeft alleen nog maar 2023 als releasejaar bevestigd.

Star Wars Jedi: Survivor werd eerder dit jaar aangekondigd en is het directe vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. De game speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, met opnieuw Cal Kestis in de hoofdrol. Het vervolg wordt net als het origineel ontwikkeld door Apex Legends- en Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment. Met de aankondiging werd een eerste teaser trailer getoond. De game moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Toch wel benieuwd naar. In Fallen Order zaten best een aantal goeie dingen. Alleen dat malle respawnen van vijanden bij save points moet er echt uit, past totaal niet bij dit soort game.

0

Aanbevolen voor jou