Gerucht: Mario-film komt rond oktober 2023 op Netflix te staan

Gerucht: Mario-film komt rond oktober 2023 op Netflix te staan

Volgens geruchten komt The Super Mario Bros. Movie rond oktober 2023 op Netflix te staan.

De film draait vanaf 5 april in Nederlandse bioscopen. De website TV Shows Ace meldt Dreamworks en Illumination, de uitgever en producent van de aankomende animatiefilm, een deal hebben gesloten met Netflix om hun animatiefilms en -series naar de streamingservice te brengen.

Volgens deze deal blijven films tussen de 45 en 70 dagen in de bioscoop draaien, afhankelijk van het succes dat ze genieten. Daarna verschijnen ze maximaal vier maanden exclusief op Peacock. Vervolgens mogen ze tien maanden op Netflix staan, waarna ze weer terugkeren naar Peacock.

TV Shows Ace heeft een optelsom gedaan en meldt dat de film dan ook ergens rond oktober op Netflix moet verschijnen. Illumination, Dreamworks of Nintendo hebben dit echter zelf nog niet bevestigd.

The Super Mario Bros. Movie wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Chris Pratt voorziet Mario van stem en Jack Black speelt Bowser. Seth Rogen en Anna Taylor-Joy spelen respectievelijk Donkey Kong en Princess Peach. Verder verleent Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) zijn stem aan Luigi. Kevin Michael Richardson voorziet in de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

The Super Mario Bros. Movie draait zoals gezegd vanaf 5 april 2023 in Nederlandse bioscopen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wacht als trouwe Netflix klant geduldig af wat er komen gaat

0
test

Dit lijkt me sterk sinds het van illumination is en dat is van showtime. Denk met hun eigen dienst die nu ook veel plekken is in de wereld dat je eerder daar op komt

0
test

@hulstpower Dat dacht ik ook ja. Alles van Peacock is dacht ik ook te zien op SkyShowtime, dus gek dat dat niet naar voren komt in dit nieuwsbericht

0

Aanbevolen voor jou