Een bron dicht bij Gamer.nl liet vandaag doorschemeren dat het onofficiële vervolg op Eternity's Child al achter gesloten deuren is getoond. Eternity's Child komt binnenkort op WiiWare uit en is van de jonge, ambitieuze ontwikkelaar Luc Bernard.

Volgens deze bron gaat de nieuwe game The Star Thief heten en zal de game gebruik maken van Wii's interne klok. Wat er precies mee gedaan wordt is niet bekend, maar volgens de bron omschrijft Bernard het als "een plek en een tijd voor elke persoon in de wereld." De game zou een platformer met open-wereld structuur worden gemengd met wat RPG-elementen.

De bron wist ook te melden dat Eternity's Child af zou zijn. De game staat al een tijdje hoog op de verlanglijsten van mensen die WiiWare in de gaten houden. Het heeft een aparte grafische stijl en daarnaast komt de maker, Bernard, regelmatig in het nieuws door zijn uitspraken over games in het algemeen. Zo wil hij in elke game die hij gaat maken minstens één homoseksueel personage hebben.

Vooralsnog kunnen we niet met zekerheid zeggen dat bovenstaande informatie geheel correct is, maar we houden jullie op de hoogte.

Een screenshot van het excentriek ogende Eternity's Child