Lanceergames Xbox Scarlett komen wellicht ook naar Xbox One

Lanceergames Xbox Scarlett komen wellicht ook naar Xbox One

In een artikel heeft de website Windows Central href="https://www.windowscentral.com/xbox-e3-2019-predictions-expectations" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>gemeld </b></a>dat de eerste Xbox Scarlett-games mogelijk ook naar de Xbox One komen. Ook zouden Rare en Ninja Theory aan nieuwe online games werken en zou Age of Empires 4 niet getoond worden.

"We hebben gehoord dat er mogelijk, op z'n minst bij lancering, een periode is waarin nieuwe Xbox Game Studios-titels voor beide Xbox Scarlett-consoles en de originele Xbox One uitkomen. Dit hangt af van de status van Game Core, dat een ontwikkelomgeving is die niet naar oudere Xbox-consoles komt, omdat het gelinkt is aan de ontwikkeling van Windows Core OS. De details zijn schaars, dus neem het met een korrel zout."

De website lijkt zekerder over de ontwikkeling van andere Xbox-games, zoals die van Rare. De studio zou aan een nieuwe multiplayer game werken naast Sea of Thieves. Ook bestaat de mogelijkheid dat Ninja Theory aan een 'soort van multiplayer game' werkt in de geest van For Honor en Absolver.

Microsofts E3-presentatie vindt plaats op zondag 9 juni om 22:00 uur. Zie hier ons volledige overzicht van persconferenties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt belachelijk dit microsoft laat hun beste studios multiplayer games maken. En dan vragen ze waarom hun games zo weinig verkopen.

0

Ja want multiplayergames leveren echt heel weinig op... @the_ghostmen

0

Met Project XCloud zou je Scarlett spellen ook op de 360 kunnen spelen...

0

Aanbevolen voor jou