Gerucht: Lady Gaga in Cyberpunk 2077, releasedatum op E3 2019

Gerucht: Lady Gaga in Cyberpunk 2077, releasedatum op E3 2019

Mogelijk krijgt Lady Gaga een eigen personage in Cyberpunk 2077. Een bron van ActuGaming meldt dat de artiest is gespot in de studio van CD Projekt Red en dat tevens de lanceringsdatum van Cyberpunk 2077 wellicht wordt onthuld op de E3 2019.

Lady Gaga is deze week gespot in de studio van CD Projekt Red. Volgens een bron van ActuGaming is de artiest een samenwerking aangegaan met de Poolse ontwikkelaar voor Cyberpunk 2077 en wordt later meer informatie naar buiten gebracht.

Wat voor rol Lady Gaga gaat spelen in Cyberpunk 2077 is nog niet bekend, maar volgens de bron zijn er motion-capture-beelden opgenomen van de artiest. Dit betekent wellicht dat ze een eigen personage gaat krijgen in de futuristische role-playing-game, waarvan ook de stem wordt ingesproken door Lady Gaga.

In september 2018 ontstond al het gerucht dat Lady Gaga en CD Projekt Red samen gingen werken toen het Twitter-account van Cyberpunk 2077 reageerde op een bericht van de artiest met de tekst "Natuurlijk! Natuurlijk gaan we dat doen!". Dit zorgde voor veel verwarring bij fans, vooral omdat het bericht van Lady Gaga al zes jaar oud was en bestond uit willekeurige letters en tekens.

ActuGaming meldt ook dat de lanceringsdatum van Cyberpunk 2077 bekend wordt gemaakt op de E3 2019 in juni. Eind februari onthulde CD Projekt Red dat het spel, waarvan nog steeds weinig details bekend zijn, in ieder geval aanwezig is op dit evenement.

Cyberpunk 2077 verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Hoezo niet? Draagt ze geen mini rokje in de game? ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Oke CD project red nu hebben we echt een Bad romance.

0

Aanbevolen voor jou