Nieuws
Kingdom Heart

Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

Claimen verschillende insiders

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er komt mogelijk een animatieserie over de Kingdom Hearts-franchise naar Disney Plus. Square Enix en Disney werken volgens de geruchten samen aan de serie.

Het gerucht dook op nadat Emre Kaya, een journalist bij Cinemaspot, een tweet plaatste over de animatieserie. Kaya zegt in de tweet dat hij het nieuws eigenlijk als een exclusief artikel wilde brengen, maar te horen kreeg dat andere insiders ook op de hoogte waren van de mogelijke Kingdom Hearts-serie. Daarom besloot hij het op Twitter te plaatsen, waarin de andere insiders hem konden bijvallen.

Volgens Kaya wilde Disney de serie eerst helemaal zelf maken, maar kwamen ze er niet uit. Ze besloten Square Enix om hulp te vragen door ze een pilot te laten maken in de Unreal Engine, de software die gebruikt wordt om videogames te maken. De pilot is goedgekeurd en Disney is volgens de journalist nu bezig met het casten van de personages. Kaya zei ook in de tweet dat de serie zeer waarschijnlijk geen live-action is, maar CGI-animatie. De tweet van Emre Kaya is hieronder te bekijken.

Kaya wordt bijgevallen door twee andere insiders. MCUCosmic -oprichter Jeremy Conrad zegt alleen dat het “Waar is”, maar Disinsiders-hoofdredacteur Skyler Shuler had meer informatie. Volgens hem gaat het inderdaad om een CGI-animatieserie, is het geen film en gaan een aantal stemacteuren hun rollen weer vertolken. Het gaat om Jim Cummings (onder andere Tijgertje en Winnie de Poeh), Bill Farmer (Goofy) en Tony Anselmo (Donald Duck). Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Of de animatieserie ook echt gaat uitkomen is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Disney en Square Enix hebben (nog) geen officiële aankondiging gedaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is een herboren klassieker Mortal Kombat-maker: 'Onderschat nul-laadtijd op next gen-consoles niet'
0

Reacties op: Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.