Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

Er komt mogelijk een animatieserie over de Kingdom Hearts-franchise naar Disney Plus. Square Enix en Disney werken volgens de geruchten samen aan de serie.

Het gerucht dook op nadat Emre Kaya, een journalist bij Cinemaspot, een tweet plaatste over de animatieserie. Kaya zegt in de tweet dat hij het nieuws eigenlijk als een exclusief artikel wilde brengen, maar te horen kreeg dat andere insiders ook op de hoogte waren van de mogelijke Kingdom Hearts-serie. Daarom besloot hij het op Twitter te plaatsen, waarin de andere insiders hem konden bijvallen.

Volgens Kaya wilde Disney de serie eerst helemaal zelf maken, maar kwamen ze er niet uit. Ze besloten Square Enix om hulp te vragen door ze een pilot te laten maken in de Unreal Engine, de software die gebruikt wordt om videogames te maken. De pilot is goedgekeurd en Disney is volgens de journalist nu bezig met het casten van de personages. Kaya zei ook in de tweet dat de serie zeer waarschijnlijk geen live-action is, maar CGI-animatie. De tweet van Emre Kaya is hieronder te bekijken.

Kaya wordt bijgevallen door twee andere insiders. MCUCosmic -oprichter Jeremy Conrad zegt alleen dat het “Waar is”, maar Disinsiders-hoofdredacteur Skyler Shuler had meer informatie. Volgens hem gaat het inderdaad om een CGI-animatieserie, is het geen film en gaan een aantal stemacteuren hun rollen weer vertolken. Het gaat om Jim Cummings (onder andere Tijgertje en Winnie de Poeh), Bill Farmer (Goofy) en Tony Anselmo (Donald Duck). Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Of de animatieserie ook echt gaat uitkomen is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Disney en Square Enix hebben (nog) geen officiële aankondiging gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou