Gerucht: Injustice: Gods Among Us 2 komt maart 2017 | Gamer.nl

Gerucht: Injustice: Gods Among Us 2 komt maart 2017 | Gamer.nl

Een vervolg op Injustice: Gods Among Us wordt mogelijk in maart volgend jaar uitgebracht. Een bron van het href="http://www.gameblog.fr/news/59264-injustice-2-bientot-devoile-d-apres-nos-sources">Franse Gameblog.fr</a> meldt dat de game binnenkort wordt aangekondigd, mogelijk al op E3.<br></p>

Injustice: Gods Among Us 2 is volgens de bron in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en staat gepland voor een release in maart van 2017. Gameblog.fr meldt dat het vervolg wellicht op de aankomende E3 wordt aangekondigd en gebruik gaat maken van de engine van Mortal Kombat X.

De originele Injustice: Gods Among Us verscheen in april 2013. Sinds de release van Mortal Kombat 9 brengt ontwikkelaar NetherRealm Studios elke twee jaar een nieuwe game uit. Hun vorige game, Mortal Kombat X, lanceerde in april 2015. Een release van Injustice: Gods Among Us 2 in maart volgend jaar lijkt hierdoor te pa en in het schema van de makers.

In Injustice: Gods Among Us kunnen spelers kiezen uit vele personages uit het DC-universum. De game werd geregi eerd door Ed Boon, mede-bedenker van de Mortal Kombat-reeks.

E3 2016 vindt van 14 juni tot 16 juni in Los Angeles plaats. Twee dagen voor de start van de beurs geven een aantal grote uitgevers een persconferentie.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou