Gerucht: Horizon Forbidden West-uitbreiding wordt binnenkort onthuld

Gerucht: Horizon Forbidden West-uitbreiding wordt binnenkort onthuld

Insiders hinten er naar dat er binnenkort mogelijk een uitbreiding op Horizon Forbidden West wordt onthuld.

Gerenommeerde insider 'The Snitch' plaatste op Twitter een kaart van San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Hoewel hij Horizon Forbidden West niet benoemd, speelt de game zich rondom deze locaties af. 

Tom Henderson van Insider Gaming meldt dat het inderdaad een hint is naar een uitbreiding op Forbidden West, genaamd Burning Shores. Deze zou ergens binnenkort onthuld worden en in april 2023 uitkomen. 

De locatie Burning Shores wordt meerdere malen genoemd in Forbidden West. Deze locatie zou ten zuiden van het huidige gebied in de game liggen. Wanneer spelers deze locatie nu proberen te bereiken, worden ze gedwongen om een andere richting uit te lopen. Sommige spelers hebben al vliegend een blik gekregen op de nog onbereikbare locatie en maken melding van de aanwezigheid van de Memorial Bridge en de Hoover Dam.

Het door het Amsterdamse Guerrilla Games ontwikkelde Horizon Forbidden West verscheen afgelopen februari op PlayStation 5 en PlayStation 4. Het is een van de kanshebbers voor de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards, die in de nacht van aankomende donderdag op vrijdag worden uitgezonden. Of daar de mogelijke uitbreiding ook onthuld wordt, is niet bekend.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het net zo goed is als Frozen Wilds, dan ben ik voor!

0
test

@tmvde Die heb ik ooit gekocht maar nog nooit gespeeld. Nadat ik die shield weaver armor heb gehaald helaas de game nooit meer aangeraakt.

0
test

@Robskeee Was echt een gaaf nieuw gebied met leuke nieuwe quests.

0
test

Heb er nu iets van 50 uur in gestopt en ben nog lang niet klaar met deze game! Gek genoeg heb ik Zero Dawn na 10 uur weggelegd, maar Forbidden West kan ik geen genoeg van krijgen. Dus laat die uitbreiding maar komen

0

Aanbevolen voor jou