Gerucht: Halo Infinite wordt duurste game ooit

Gerucht: Halo Infinite wordt duurste game ooit

Halo Infinite kan volgens geruchten de duurste game ooit worden. Het budget voor het spel, dat mogelijk een open wereld bevat en misschien wordt uitgebracht voor de volgende generatie Xbox-console, ligt hoger dan 500 miljoen dollar.

De Duitse website Xbox Dynasty beweert dat 343 Industries een budget heeft van meer dan 500 miljoen dollar voor de ontwikkeling van Halo Infinite. Als de overige kosten voor het spel, zoals de marketingkosten, hierbij worden opgeteld kan Halo Infinite het duurste spel ooit worden.

Hoewel hier enkel wordt gesproken over geruchten, zijn er toch een aantal redenen om te geloven dat de ontwikkelingskosten van Halo Infinite daadwerkelijk zo hoog liggen. Zo beschrijven eerdere geruchten dat Halo Infinite de eerste game wordt in de franchise die een open wereld bevat en wordt het spel gebouwd met de nieuwe Slipspace-engine.

Halo Infinite

Een hoger budget kan verder worden verklaard doordat Halo Infinite waarschijnlijk wordt uitgebracht voor de volgende generatie Xbox-console en het spel verschijnt voor pc. Dit creëert een breder publiek. Bovendien kan Halo Infinite de perfecte kandidaat zijn om het gezicht van Xbox Game Pass te worden.

In februari vertelde Bonnie Ross, hoofd van 343 Industries, nog dat de ontwikkelaar meer tijd gaat nemen voor Halo Infinite. De extra tijd wordt gebruikt om een werkomgeving te creëren die de werkdruk van het ontwikkelteam moet verlichten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond Halo altijd maar niets, op een paarse planeet met paarse wapens op paarse aliens schieten in een paarse mist. Maar nu ik gamepass heb, heb ik halo Guardians eens een kans gegeven en die is toch wel erg leuk om te spelen. Kijk hier dus stiekem ook wel naar uit, helemaal als ik die 'gratis' kan spelen

0
test

Aangenomen dat dit waar is, dan zal men wel zwaar inzetten op microtransacties om überhaupt quitte te spelen en misschien een (beperkte) gratis Battle Royal modus.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou