Half-Life is een van de meest revolutionaire spellen die ooit op de PC verschenen is. Het heeft ontzettend goed verkocht en weet tot op de dag van vandaag nog mensen te boeien en aan het scherm gekluisterd te houden. Het is ook het spel met de grootste mod community en de meeste online spelers. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de verwachtingen voor het vervolg heel groot zijn, maar Valve, de ontwikkelaar van het spel, laat al tijden niets meer van zich horen.

Nu is op EBGames, een grote online computergames winkel, een productpage voor Half-Life 2 opgedoken. Hoewel er geen releasedate bij staat, staat de Xbox als platform vermeld. Opvallend is ook dat Interplay als uitgever wordt aangegeven, terwijl de eerste Half-Life via Sierra aan de man werd gebracht. De vraag is dan ook met welke informatie EBGames dit in haar database heeft gezet, want er zijn nog geen persberichten over dat Valve naar Interplay is gegaan of dat Half-Life 2 een Xbox zal gaan worden. Tevens zou in het laatste geval Microsoft een veel meer voor de hand liggende uitgever zijn.

Het wordt sowieso eens tijd dat Valve duidelijkheid schept over Half-Life 2 en TF2 zodat de geruchtenmachine eens ophoudt en Valve tevens eens bewijst meer te zijn dan een one-hit-wonder.