Gerucht: GTA 5 krijgt singleplayer-dlc met locaties uit San Andreas | Gamer.nl

Gerucht: GTA 5 krijgt singleplayer-dlc met locaties uit San Andreas | Gamer.nl

Volgens de Griekse gamewebsite Busted werkt Rockstar Games aan nieuwe content voor de singleplayer-modus van Grand Theft Auto 5.

Busted meldt dat er een nieuwe ‘episode’ in de maak is, vergelijkbaar met de Episodes from Liberty City uit het vorige deel in de Grand Theft Auto-serie. De eerste episode zou draaien om een nieuwe personage genaamd Anthony Miller. Spelers moeten met de nieuwe dlc toegang krijgen tot locaties uit GTA: San Andreas als San Fierro en Las Venturas, de GTA-equivalenten van San Francisco en Las Vegas. Verder claimt Busted dat spelers casino’s kunnen bezoeken, nieuwe auto’s kunnen gebruiken en paard kunnen rijden met de nieuwe uitbreiding.

De Griekse website heeft de informatie van een Youtuber genaamd XII, die ook mogelijke screenshots van de dlc heeft uitgebracht. In de screenshots zijn beide nieuwe locaties te zien. Gebruikers op Neogaf melden niet veel vertrouwen te hebben in de echtheid van de uitgelekte beelden. Rockstar heeft nog niets bevestigd over eventuele nieuwe singleplayer-dlc.

Grand Theft Auto 5 is nu beschikbaar op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en pc.

GTA 5 dlc
GTA 5 dlc
GTA 5 dlc
GTA 5 dlc
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou