Nieuws
Batman Arkham Knight

Gerucht: Fortnite krijgt mogelijk Batman-items

Zoals een explosieve Batarang

Geschreven door Dagmar De Groot op
Een aantal dataminers zijn aan de slag gegaan met de nieuwe v10.31 Fortnite-update en hebben hieruit informatie gevonden met betrekking tot een mogelijke verschijning van een Batman-thema in Fortnite.

De dataminers hebben onder andere informatie gevonden over een explosieve Batarang, een Batman Spray, een Batman Grapnel Gun en een Gotham laadscherm voor Fortnite. Verder is er een lijst met verschillende uitdagingen met een Batman-thema, door deze opdrachten te voltooien ontvangt de speler bijvoorbeeld de Batman Spray.

Op de Epic Games Store wordt al een tijdje naar een Batman-game gehint. De nog onaangekondigde game is vanaf 19 september tot en met 26 september gratis te spelen als onderdeel van hun wekelijkse aanbod van gratis games. Het is nog niet bekend om welke game het gaat. Mogelijk staat de Batman-crossover voor Fortnite in het teken van de game die naar de Epic Games Store komt. Kort geleden is er ook een crossover geweest tussen Fortnite en Borderlands om de lancering van Borderlands 3 te vieren.

Als Batman naar Fortnite gaat komen is het mogelijk dat dit snel bekend wordt gemaakt, samen met de Batman-game die vanaf donderdag gratis te spelen is via de Epic Game Store. De kans is aanwezig dat er deze week meer wordt gedeeld over een eventuele cameo van Batman.

De informatie werd gelekt door Twitter-gebruikers Lucas7Yoshi, FNBRLeaks, FortniteBRFeed en SkinTrackerCom.

fortnite
fortnite

Dit artikel delen:

Lees meer

Beleef het bizarre leven van een taxichauffeur in Taxi Simulator Stranger Things-crossover naar Dead by Daylight
0

Reacties op: Gerucht: Fortnite krijgt mogelijk Batman-items

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.