Gerucht: Fortnite krijgt mogelijk Batman-items

Gerucht: Fortnite krijgt mogelijk Batman-items

Een aantal dataminers zijn aan de slag gegaan met de nieuwe v10.31 Fortnite-update en hebben hieruit informatie gevonden met betrekking tot een mogelijke verschijning van een Batman-thema in Fortnite.

De dataminers hebben onder andere informatie gevonden over een explosieve Batarang, een Batman Spray, een Batman Grapnel Gun en een Gotham laadscherm voor Fortnite. Verder is er een lijst met verschillende uitdagingen met een Batman-thema, door deze opdrachten te voltooien ontvangt de speler bijvoorbeeld de Batman Spray.

Op de Epic Games Store wordt al een tijdje naar een Batman-game gehint. De nog onaangekondigde game is vanaf 19 september tot en met 26 september gratis te spelen als onderdeel van hun wekelijkse aanbod van gratis games. Het is nog niet bekend om welke game het gaat. Mogelijk staat de Batman-crossover voor Fortnite in het teken van de game die naar de Epic Games Store komt. Kort geleden is er ook een crossover geweest tussen Fortnite en Borderlands om de lancering van Borderlands 3 te vieren.

Als Batman naar Fortnite gaat komen is het mogelijk dat dit snel bekend wordt gemaakt, samen met de Batman-game die vanaf donderdag gratis te spelen is via de Epic Game Store. De kans is aanwezig dat er deze week meer wordt gedeeld over een eventuele cameo van Batman.

De informatie werd gelekt door Twitter-gebruikers Lucas7Yoshi, FNBRLeaks, FortniteBRFeed en SkinTrackerCom.

fortnite
fortnite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou