Gerucht: Firmware-update hint naar nieuwe Switch met twee schermen

Gerucht: Firmware-update hint naar nieuwe Switch met twee schermen

De laatste grote firmware-update van de Nintendo Switch hint mogelijk naar een nieuw Nintendo Switch-model met twee schermen. Dat beweert vulnerability onderzoeker Mike Heskin.

De update werd gisteren plots uitgebracht door Nintendo. Er kwamen een aantal nieuwe functies uit, zoals de mogelijkheid om de besturing van de controllers te herindelen naar persoonlijke voorkeur. Nu heeft onderzoeker Mike Heskin nog iets mysterieus ontdekt in de data van de update. Daaruit blijkt dat deze update een onaangekondigd Nintendo Switch-model ondersteund onder de naam: nx-abcd.

Heskin deelde zijn bevinding op Twitter met nog wat extra informatie over dit mysterieuze Nintendo Switch-model. Volgens de onderzoeker is het meest interessante detail dat er bewijs is dat dit nieuwe model gebruik maakt van een tweede scherm. Hoe dat in zijn werk gaat is nog niet te zeggen. De tweet van Mike Heskin is hieronder te bekijken.

Een nieuw Nintendo Switch-model is nog niet officieel aangekondigd door Nintendo. Wanneer en of dit gaat gebeuren is op het moment van schrijven niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie hier echt niet het nut van in

0
test

Een soort Switch DS dan?

0

Aanbevolen voor jou