Nieuws
Exoprimal

Gerucht: Exoprimal komt op 14 juli uit

Dino's schieten

Geschreven door Erik Nusselder op
De dinosaurus-game Exoprimal van Capcom zou op 14 juli uitkomen. Dat meldt journalist Tom Henderson van Insider Gaming op basis van bronnen.

De third-person shooter speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de wereld wordt bedreigd door een plotselinge uitbraak van dinosaurussen. Spelers trekken als exofighters speciale pakken aan om de wilde beesten te lijf te gaan.

Exoprimal werd vorig jaar maart onthuld tijdens een State of Play-uitzending van PlayStation. De game verschijnt op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, en pc.

Producent Hiroyuki Kobayashi, bekend van de klassieke Dino Crisis-serie, heeft bevestigd dat hij meehelpt aan de ontwikkeling, maar er zou geen connectie zijn met de originele serie.

Uitgever Capcom houdt vanavond om 23.30 Nederlandse tijd een Showcase, waarin ook games als Resident Evil 4, Ghost Trick: Phantom Detective en Mega Man Battle Network Legacy Collection worden behandeld. Exoprimal werd ook aangekondigd als een van de games die wordt behandeld, dus het lijkt erop dat de releasedatum vanavond officieel zal worden onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic Games Store gaf vorig jaar 700 miljoen games weg 'Meerdere Lego-games geannuleerd bij TT Games'
0

Reacties op: Gerucht: Exoprimal komt op 14 juli uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.