Gerucht: Eerste Fable 4-details gelekt

Gerucht: Eerste Fable 4-details gelekt

Op Reddit zijn mogelijk een aantal eerste details gelekt van Fable 4. In het spel, dat een volledig open wereld zou bevatten, moet de speler voorkomen dat Albion opnieuw wordt getroffen door een asteroïde.

Reddit-gebruiker SufficientBridge7 zou een bericht en een video hebben geplaatst met veel informatie over het nog niet aangekondigde Fable 4. Volgens het bericht speelt het spel zich jaren na het verhaal van het vorige deel in de franchise af en is de beschaving van Albion heropgebouwd, nadat het land eerder was verwoest door een asteroïde. De asteroïde komt echter terug en het is de taak van de speler om een nieuwe ramp te voorkomen. Naast het terugkeren van het personage Theresa, de Heroes Guild en de antagonist Jack of Blades, zou ook tijdreizen een grote rol spelen in het spel.

Meer details onthullen onder andere dat Fable 4 gespeeld zou kunnen worden vanuit first- en third person-perspectief. Ook heeft de speler uitgebreide mogelijkheden bij het maken en aanpassen van zijn personage, kunnen dorpen worden gebouwd, is de wereld volledig open en kan het hoofdverhaal zelfs volledig worden genegeerd. Bovendien bevat het spel, welke is gemaakt met behulp van Unreal Engine, een multiplayer-modus.

Of al deze geruchten waarheid bevatten of überhaupt ooit hebben bestaan, valt nog te betwijfelen. Het Reddit-bericht, de video en het account van de plaatser zijn inmiddels namelijk allemaal verwijderd en zijn nergens meer terug te vinden.

Ook vorige week ontstond het gerucht dat er een nieuwe Fable-game in de maak is. Fable 4 verscheen toen namelijk in de lijst van games op Mixer, de streamingdienst van Microsoft. Mogelijk krijgen we nieuws over de franchise te horen tijdens de persconferentie van Microsoft op E3, welke plaatsvindt op zondag 9 juni om 22:00 uur Nederlandse tijd. Bekijk in ons overzicht van alle E3-persconferenties wanneer de presentaties van andere uitgevers plaatsvinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sta toch wel een beetje erg te popelen om een Fable 4 ..

0

Fable.. ja graag

0

Aanbevolen voor jou