Gerucht: EA bezig met een Star Wars Knights of the Old Republic-remake

Gerucht: EA bezig met een Star Wars Knights of the Old Republic-remake

Er is mogelijk een remake van de rpg Knights of the Old Republic in de maak. In 2015 was het originele gerucht al ontstaan nadat Cinilinx had href="http://www.cinelinx.com/news/rumors/knights-of-the-old-republic-hd-remake-coming-in-2016-exclusive/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">gerapporteerd </a>dat een remake van de BioWare-game in de maak was, hoewel later werd gemeld dat deze op een laag pitje is gezet. Nu komt het gerucht wederom via Cinilinx naar voren <a href="http://www.cinelinx.com/news/knights-of-the-old-republic-remake-might-be-back-in-the-cards-exclusive/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">die zeggen</a> van betrouwbare bronnen te hebben gehoord dat de remake weer in ontwikkeling is.

Het originele nieuws uit 2015 werd gedeeld nadat Cinilinx van drie verschillende, betrouwbare, bronnen hetzelfde had gehoord, namelijk dat EA bezig is met een Star Wars Knights of the Old Republic-remake. De auteur, Jordan Maison, zei destijds al dat de game-industrie erg wispelturig is. "Plannen kunnen in een handomdraai veranderen of verdwijnen", zegt Maison.

Toch is hij ervan overtuigd dat deze bronnen betrouwbaar zijn. In 2016 werd via deze bronnen gemeld dat het project tijdelijk op een laag pitje is gezet. Nieuwe informatie van andere bronnen van Cinelinx wijst er echter op dat het project weer actief is.

Eén van deze bronnen meldt dat EA weer bezig is met de remake, terwijl de tweede bron stelt dat het niet zozeer een remake is, maar een vervolg dat elementen uit de eerste twee games moet integreren in de huidige Star Wars-canon. Meer dan dit is er niet gedeeld.

EA heeft zelf nog niks gemeld over dit project, tot die tijd blijft het speculeren over een eventuele nieuwe versie van de geliefde Star Wars-game .

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De graphics waren vroeger al een minpuntje, maar als ze deze parel goed kunnen oppoetsen dan lig ik er voor in de rij (tenzij er micro transacties inzitten ofc) ;)

0
test

@HunterSeeker mits of tenzij? :p

0
test

@ErikNus thx, leek wel of ik geld te veel had haha

0
test

Yes please!

0

Aanbevolen voor jou