Gerucht: EA Access komt naar PS4

Gerucht: EA Access komt naar PS4

Er is een afbeelding opgedoken die hint naar EA Access voor de PlayStation 4. De abonnementendienst is tot nu toe alleen beschikbaar voor pc en Xbox One, omdat Sony in 2014 het aanbod van EA om de service toe te voegen had afgewezen.

EA Access, de abonnementendienst van EA, laat spelers beschikken over een uitgebreide bibliotheek van EA-games en geeft vroege toegang tot nieuwe spellen. De service kost 4 euro per maand of 25 euro per jaar en is tot nu toe alleen beschikbaar op Xbox One en pc, maar komt binnenkort wellicht ook naar de PlayStation 4. Op de Braziliaanse PlayStation Store is namelijk een nieuwe knop verschenen waarop het logo van EA Access te zien is met de tekst 'Nu beschikbaar'.

PlayStation EA Access

Als EA Access naar de PlayStation 4 komt, zal de service waarschijnlijk minder uitgebreid zijn dan op pc en Xbox One. De PS4 heeft namelijk, in tegenstelling tot de andere platformen, geen functionaliteit om spellen van oudere consoles af te spelen. Reddit-gebruiker Poklane plaatste een lijst met de games die mogelijk met EA Access naar de PS4 komen, waaronder NBA Live 15-19, Madden NFL 15-19, FIFA 15-18, Titanfall 2 en Battlefield 1.

In 2014 heeft EA al een poging gedaan om EA Access naar de PlayStation 4 te brengen. Sony wees dit aanbod toen echter af en zei dat de service van EA niet de juiste waarde biedt aan PlayStation-gebruikers. Ook wilden ze niet dat abonnees van PlayStation Now, waarmee spelers meer dan 600 games kunnen downloaden of streamen, nóg eens extra moesten betalen voor EA Access.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sony is wel aan het terugkomen op beslissingen dr laatste maanden, eerst wordt crisisplay ineens toegestaan en nu dit. Blijkbaar hebben ze toch het gevoel dat ze wat zieltjes moeten winnen?

0
test

@fonsrutte Zieltjes winnen? Ik denk dat ze hun strategie aan het overzien zijn. Ik ben er blij mee. Dat beloofd veel goeds voor volgend jaar :-)

0

@fonsrutte ohja dat crossplay gebeuren, een hele natie in rep en roer want je kon wel met xbox en switch crossplayen maar niet met ps4. En nu het kan, kun je niet meer op je switch tegen xboxers en ps4's spelen want epic heeft dat afgesloten, en geen kip die je daar over hoort..

0
test

@casualkiller Dat komt omdat het eerst een argument was van xbox gebruikers tegen Sony. Nintendo zit sowiezo niet in dezelfde race als Sony en microsoft, Die bedienen een heel ander segment van de markt. (nogmaals ik kies hiermee geen partij, als sony de crossplay had gehad en MS niet dan hadden de sony fanboys het net zo hard in de strijd gegooid en dan was het even triest geweest)

0

Weer een dienst..*zucht*

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ja dat is t zeker...

0

Aanbevolen voor jou