Gerucht: Deze week nieuwe Nintendo Direct

Gerucht: Deze week nieuwe Nintendo Direct

Volgens een gerucht wordt aanstaande woensdag de volgende Nintendo Direct uitgezonden. In deze presentatie zullen volgens de berichten onder andere de Metroid Prime-trilogie en andere Switch-titels besproken worden.

Dit gerucht komt van gebruiker 'king zell' op het ResetERA forum. In een bericht waarin alle speculaties rondom de Nintendo Direct worden besproken, zegt hij dat 13 het geluksnummer is. Hiermee wordt woensdag 13 februari als datum voor de volgende presentatie van Nintendo gesuggereerd.

De reden waarom het gerucht van deze gebruiker serieus te nemen is, is omdat 'king zell' al eerder correcte informatie over Nintendo heeft gegeven op hetzelfde forum. Zo plaatste hij een afbeelding van The World Ends with You: Final Remix voordat het spel aangekondigd was, gaf hij juiste informatie over de bekendmaking van Pokemon: Let's Go, en hintte hij naar de nieuwe Animal Crossing een dag voor de vorige Nintendo Direct.

Animal Crossing

De laatste Nintendo Direct was in September 2018, waarin onder andere Animal Crossing en Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch werden aangekondigd. Ook werden nieuwe details over de Nintendo Switch Online-dienst besproken. Sindsdien is dit de langste tijd die tussen de presentaties van Nintendo is gegaan.

Volgens 'king zell' is er in de aankomende Nintendo Direct nieuws te verwachten over de Metroid Prime-trilogie. Ook zal Nintendo dit jaar een aantal spellen aankondigen, waaronder Pikmin 3, Super Mario Maker 2, een nieuwe BoxBoy!, en nieuwe toevoegingen aan de 2D Zelda- en Pokemon-franchises.

Afgelopen week besprak Nintendo de Switch-games van het aankomende jaar en de verkoopcijfers van de console. Lees daar hier meer over.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd leuk nintendo direct!

0
test

De eerste echte direct (geen Indy highlights) is wel iets om naar uit te kijken. Hopelijk worden hierin de plannen voor dit jaar gedeeld. Al zie ik het ook wel gebeuren dat ze zich alleen focussen wat nog dit fiscaal jaar gaat doen en we in april de rest vermeld krijgen.

0

Aanbevolen voor jou