Gerucht: Destiny 3 mogelijk in de maak | Gamer.nl

Gerucht: Destiny 3 mogelijk in de maak | Gamer.nl

Een bekende Destiny-lekker beweert dat ontwikkelaar Bungie begonnen is met de productie van Destiny 3. AnonTheNine deelt meerdere details rondom de nieuwe game op Reddit.

Volgens Reddit-gebruiker AnonTheNine speelt Destiny 3 zich af op Europa, de maan van Jupiter. Deze locatie is al eerder een aantal keer getoond op concept art van Destiny. Daarnaast wordt benadrukt dat de volgende Destiny-game meer de focus legt op de rpg-elementen en meer 'hardcore' is dan de vorige game.

Vorige week begonnen de lekken omtrent Destiny 3 nadat er werd beweerd dat er een 'solide eerste versie' van Destiny 3 klaar was en ook operationeel was. Echter schreef AnonTheNine nu dat dit niet klopt en dat de ontwikkeling van de game nu is begonnen. Daaraan voegde hij toe dat Chris Barrett de game director gaat worden en Luke Smith ook een grote rol gaat spelen. Vervolgens verscheen een paar dagen later een foto van Europa met de woorden 'Kan niet wachten'. Wanneer werd gevraagd om een reactie, werd slechts gereageerd met 'D3'.

Destiny 2

Volgens de lekken zijn er in ieder geval een paar gebieden binnen de open wereld waar PvPvE-gevechten mogelijk. AnonTheNine maakte duidelijk dat deze gebieden echter niet hetzelfde zijn als de Dark Zone in The Division. Hieraan voegde de gebruiker toe dat het gaat om het vechten voor grondgebied en niet om te griefen. Daarnaast wordt beweerd dat Guardians in Destiny 3 beschikken over de vaardigheid 'Darkne ', het tegenovergestelde van 'Light'.

Verder wordt er meer uitgelegd over het 'hardcore'-aspect van Destiny 3. Volgens AnonTheNine was Destiny 2 meer voor 'casuals' en beginners ontwikkeld en gaat Destiny 3 de volle focus leggen op de rpg-elementen. "Weet dat Destiny 3 nog meer hardcore-achtig gaat worden dan Forsaken en eindelijk het rpg-aspect gaan pushen."

Alhoewel deze hoop aan informatie afkomstig is van één lekker, staat AnonTheNine bekend voor het vooraf delen van juiste informatie van eerdere games. Zo deelde dezelfde gebruiker eerder juiste informatie over nieuwe locaties en negen subcla es in de Forsaken-uitbreiding van Destiny 2. Toch is het nog geen garantie dat alles wat is uitgelekt ook gaat kloppen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou