Gerucht: Death Stranding speelt zich af in IJsland | Gamer.nl

Gerucht: Death Stranding speelt zich af in IJsland | Gamer.nl

Naar aanleiding van een serie tweets denken fans dat Death Stranding zich afspeelt in IJsland.

Een paar dagen geleden tweette Hideo Kojima, de maker van Death Stranding, een afbeelding uit het spel. Hoewel het plaatje in eerste instantie niet veel lijkt weg te begonnen fans direct te speculeren over de betekenis ervan.

Ondertu en hebben fans op Twitter opgemerkt dat het moslandschap erg lijkt op de lava-velden in IJsland. Om dit te tonen heeft Rafael Andrade de screenshot en een foto van de velden onder elkaar gezet. Kort daarna werd zijn post zelfs geretweet door Hideo Kojima. Of dit een cryptische bevestiging is of een poging om fans op het verkeerde been te zetten is niet duidelijk.

Als reactie op deze tweet wees BlueHarvey erop dat beelden uit een eerdere Death Stranding-trailer overeenkomen met landschappen in IJsland. Bovendien ging Kojima in 2014 naar IJsland om inspiratie op te doen voor een Metal Gear-game. Na zijn bezoek tweette hij over de grote hoeveelheid mos die hij tegenkwam. Het is dus goed mogelijk dat Death Stranding zich (deels) afspeelt op het grote, groene eiland.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou