Gerucht: Piratengame Sea of Thieves krijgt Kraken | Gamer.nl

Gerucht: Piratengame Sea of Thieves krijgt Kraken | Gamer.nl

Een dataminer heeft hints gevonden die wijzen op de aanwezigheid van de Kraken in Sea of Thieves.

De hints zijn gevonden door vJoeyz, die het deelde op Reddit. Hij dook in de code van de Sea of Thieves-gesloten bèta. Hier vond hij onder andere dat individuele tentakels dood kunnen gaan en dat het raken van een kanon chot een geluidseffectje heeft. Ook vond hij geluidseffecten voor een 'underwater powerslam'.

Een eerdere datamine bracht het bestaan van de Kraken al boven water. Toen vond vJoeyz dat het monster zijn tentakels om schepen heen kan wikkelen en ze onderwater kan trekken. Ook kan hij spelers opzuigen en uitspugen.

Vorige week werd de gesloten bèta verlengd om te compenseren voor een bug die voorkwam dat er gespeeld kon worden. Inmiddels is de bèta al verlopen.

Sea of Thieves wordt een mmo waarin spelers samenwerken om een schip te besturen en allerlei avonturen beleven. Het speelt zich af in de hoogtijdagen van het piratenleven. De kracht achter Sea of Thieves is de aparte manier van samenwerken: iedere speler heeft zijn eigen taak en is afhankelijk van zijn of haar crewgenoten om verder te komen.

Het spel komt uit op 20 maart 2018 voor pc's met Windows 10 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou