Gerucht: Colombia een van de locaties in Hitman 2 | Gamer.nl

Gerucht: Colombia een van de locaties in Hitman 2 | Gamer.nl

Comicbook.com heeft een href="https://drive.google.com/file/d/1GeOIcEte8x4Ijtvmox4cd6T8TPWP6Riv/view">pfd-bestand</a> gevonden waarin locaties, vermommingen, attributen, doelwitten en moordwapens te vinden zijn voor Hitman 2.

Volgens het pdf-bestand is de informatie gevonden op de servers van de Deense ontwikkelaar IO Interactive. Daarnaast zijn extra gegevens gevonden in game-bestanden van Hitman: Sniper A a in. Dit is een co-op modus die enkel gespeeld kan worden door fans die Hitman 2 al hebben gepreorderd.

In het bestand worden de locaties Bogotá in Colombia, Nieuw-Zeeland en Mumbai genoemd. Mumbai, India is de enige locatie met een doelwit-omschrijving. In de gelekte info staat dat Maelstrom het doelwit is, een naam die in het eerste seizoen van Hitman, in relatie tot Maya Parvati, voorbij is gekomen.

In de beschrijving staat: "Wazir Kale, de verloren zoon van Mumbai. Hij heeft jaren meegedraaid als meedogenloze piratenkapitein om zijn achtergrond in de sloppenwijken te doen vergeten en is bekend als "The Maelstrom", kweller van de zeeën. Nu forceert zijn nieuwe leven als de rechter hand van Lucas Gray hem om terug te keren naar zijn sobere oorsprong. Op deze manier kan hij zijn eigen veiligheid vaststellen gedurende de ondergang van Gray."

Als laatste wordt er ook gesproken van een Noordzee-stad en een buitenwijk in Noord-Amerika. Hier is alleen nog geen omschrijving van.

Eerder is bevestigd dat er zes locaties in de game zijn, die elk meerdere mi ies hebben. Miami hebben we al eerder gezien in een trailer.

Dit gerucht moet natuurlijk wel met een korreltje zout worden genomen. Hitman 2 is in ontwikkeling voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc en moet 13 november beschikbaar zijn.

Bogáta Hitman locatie
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou