Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered krijgt geen multiplayer | Gamer.nl

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered krijgt geen multiplayer | Gamer.nl

De site Charlie Intel meldt van bronnen te hebben gehoord dat de mogelijke remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 geen multiplayer krijgt. Ook meldt de bron dat het niet wordt ontwikkeld door Raven.

De bron zegt dat de remaster, die overigens nog niet bevestigd is door Activision, alleen de campagne bevat. Charlie Intel zegt dat te geloven dat de informatie accuraat is. Hun beredenering hiervoor is dat laatst het spel op de Italiaanse Amazon verscheen voor 20 euro. Dit is volgens hen veel te laag voor een spel met single- én multiplayer. Call of Duty: Modern Warfare Remastered is sinds juni apart beschikbaar en hiervoor wordt 40 euro gevraagd. 20 euro is volgens de Call of Duty-fansite dus te goedkoop.

Geen Raven

Naast deze informatie zegt de bron van ook dat de game niet wordt ontwikkeld door Raven Software. Raven Software heeft namelijk wel de remaster van de eerste Modern Warfare gemaakt.

Charlie Intel speculeert daarnaast, zonder het door de 'bron' te onderbouwen, dat Beenox eventueel de remaster doet. Zo wordt gesteld dat de ontwikkelaar momenteel bezig is met het aannemen van veel werknemers voor Call of Duty gerelateerde projecten. Beenox heeft onder andere een rol gespeeld bij het maken van de campagne in de remaster van de eerste Modern Warfare.

Of Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered daadwerkelijk in ontwikkeling is, blijft onbekend. Wel weten we dat Black Ops 4 de volgende nieuwe game in de franchise gaat worden. Op dit moment is er nog weinig informatie bekend over de game, maar op 17 mei organiseert Activision een community-evenement waar de game volledig wordt onthuld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou