Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2-campagne krijgt uitbreiding

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2-campagne krijgt uitbreiding

Er komt in 2023 mogelijk een uitbreiding uit voor de campagne van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Het zou voor het eerst zijn dat de singleplayercampagne van een Call of Duty-game wordt uitgebreid met content. Over het algemeen betrouwbare insider TheGhostOfHope claimt dit te hebben vernomen.

Volgens de insider wordt de uitbreiding op de campagne onderdeel van een betaald dlc-pakket waarin ook de eerder uitgelekte extra maps voor de multiplayermodus zitten. TheGhostOfHope claimde vorige week dat er in 2023 - bij gebrek aan nieuwe Call of Duty-game - een pakket uitkomt waarin veel klassieke CoD-maps zitten, waaronder nagenoeg alle maps uit de oorspronkelijke Modern Warfare 2 uit 2009.

Vooralsnog is al het bovenstaande nog niet officieel bevestigd. De laatste weken lekken er wel meer mogelijke details rondom Call of Duty uit. Zo zouden enkele beroemde voetballers speelbare Operators worden in Modern Warfare 2 en zou Sledgehammer Games werken aan een in 2025 te verschijnen vervolg op Advanced Warware.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer als de campaign dlc echt onderdeel van een pakket wordt. Ik speel alleen de campaigns van cod. Van mij mogen ze de singleplayer content apart verkopen. Je moet ze toch al apart downloaden.

0
test

@obi-twan kenobi Aangezien in 2023 (volgens de geruchten) geen nieuwe COD uitkomt, kun je dit pakket dan in feite zien als simpelweg een nieuwe COD kopen - daar zit de multiplayer ook standaard bij.

0

Aanbevolen voor jou