Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Gerucht: Call of Duty 2020 is geen nieuwe Black Ops

Speelt zich af tijdens Vietnam Oorlog

Geschreven door Jacco Peek op
Er gaan al een lange tijd geruchten rond dat de nieuwe Call of Duty-game, Call of Duty 2020, een nieuw deel in de Black Ops-serie is. Uit nieuwe informatie van Charlie Intel en TheGamingRevolution blijkt dit niet het geval te zijn.

Volgens website Charlie Intel en YouTuber The Gaming Revolution heet de Call of Duty-game van dit jaar geen 'Black Ops' of 'Black Ops 5'. De game zou zich echter wel afspelen in het Black Ops-universum. Beide platformen zijn vrijwel altijd correct betreffende Call of Duty-info.

Het lijkt erop dat Treyarch en Sledgehammer Games, die de nieuwe Call of Duty ontwikkelen, een beetje zoekende zijn. Treyarch sprong volgens een rapportage van Kotaku in wegens problemen bij Sledgehammer en zou werken aan een Black Ops-game die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog en Vietnamoorlog. Volgens The Gaming Revolution, die aspecten van Modern Warfare, Warzone en Modern Warfare 2 Remastered correct voorspelde, zou het gaan om een reboot van Call of Duty: Black Ops.

Nu komt het kanaal met de informatie – van verschillende bronnen - dat de game géén Black Ops heet, maar wel in dat universum plaatsvindt. Mogelijk bevat het nieuwe deel dus verschillende personages uit eerdere delen, zoals Woods en Mason. Wat de titel van de game wordt is nog een groot vraagteken, zeker aangezien de merknaam ‘Black Ops’ bijna net zo groot is als Call of Duty zelf. ‘Call of Duty: Vietnam’ zou in ieder geval een redelijk alternatief zijn.

Tot slot kwam ex-Kotaku-journalist, Jason Schreier, vandaag met de informatie dat de Call of Duty-game van dit jaar nog steeds gepland staat voor deze herfst en dus niet is uitgesteld. Dat kan vanwege Covid-19 echter altijd gebeuren, dus houd een slag onder de arm.

Dit artikel delen:

Lees meer

Systeemeisen voor Microsoft Flight Simulator onthuld Logo voor Xbox Series X mogelijk onthuld
3

Reacties op: Gerucht: Call of Duty 2020 is geen nieuwe Black Ops

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Janzijnvader

  • 22 april 2020 12:38
  Geïnteresseerden moeten alvast 4 TB schijfruimte vrij maken om hem te installeren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 22 april 2020 17:54
  Ondertussen heeft Jason Schreier op ResetEra gezegd dat de game op dit moment NIET Call of Duty: Vietnam heet.
  Persoonlijke voorspelling: de game gaat de naam Call of Duty: Black Ops Vietnam krijgen. Hierdoor haal je alsnog de mensen binnen die blind Black Ops games kopen, maar toch verander je die naam iets in plaats van gewoon nummertje 5. En omdat het de 5e Black Ops game zou zijn kan je iets met de V (Romeins nummer voor 5) in Vietnam kunnen doen qua logo.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JustRaine

  • 23 april 2020 01:07
  Ik had een Black ops 1 reboot niet heel erg gevonden, maar dit is ook prima.
  Ben overigens wel toe aan een nieuw deel, want de huidige Cod is enorm ruk naar mijn mening.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.