Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de moderne tijd

Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de moderne tijd

Battlefield 6 gaat zich mogelijk afspelen in de moderne tijd. Dat beweert een insider van de franchise op Twitter.

Tom Henderson, een bekende insider van de Battlefield-franchise, plaatste op Twitter dat de nieuwe Battlefield game zich in de moderne tijd gaat afspelen. Zijn tweets werden gedeeld op het forum Resetera, waarin gezegd wordt dat Henderson een betrouwbare bron is. Onder dat bericht plaatste Jeff Grubb, een journalist van VentureBeat de woorden: “Yeah, het is modern." Later bevestigde hij het gerucht nog een keer in een tweet.

Grubb had aan het begin van deze maand ook al voorspeld dat het PlayStation 5-evenement begin juni zou worden gehouden, later zei hij “na 2 juni” en “iets voor 4 juni”. Dat evenement zou op 4 juni hebben plaatsgevonden en hij zat er dus erg dichtbij. Het evenement is uiteindelijk uitgesteld en vindt nu morgen plaats.

De setting van Battlefield 6 is nog niet bevestigd, dus neem dit bericht met een korreltje zout.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had ook niet anders verwacht. Het is een beetje erop of eronder voor BF na alle negativiteit rondom BFV. Het is inmiddels eigenlijk best een puik spelletje en ik speel het nog steeds graag. Jammer maar begrijpelijk dat ze stoppen met de DLC. BF moet terug naar de roots en om dat te bewerkstelligen zou een reboot de beste optie zijn zoals YT'er JackFrags laatst al aankaartte.

0
test

@clandestine666 Uhm, hoe bedoel je terug naar z'n roots? Want als je de setting bedoeld, de eerste battlefield game was in WW2, net als BF5 :)

0
test

@darkmanwls Nee, dat bedoel ik niet. MP only, grote, open maps met voertuigen, diepgang in wapencustomization en teamplay, een paar goed uitgewerkte modi en geen focus op Battle Royale, microtransacties en andere fratsen. Je weet toch..;)

0
test

Dat zou heel fijn zijn! Futuristisch vind ik allemaal maar niks en dat terug in de tijd hebben we nu wel gezien. Gewoon een Battlefield in de moderne tijd die Battlefield 4 gaat toppen is de droom!

0

Aanbevolen voor jou