Update: Gelekte Assassin's Creed Ragnarok-screenshots zijn nep

Update: Gelekte Assassin's Creed Ragnarok-screenshots zijn nep

Update: Een gebruiker op href="https://assetstore.unity.com/packages/essentials/asset-packs/the-blacksmith-environments-39948" rel="noopener noreferrer" target="_blank">ResetEra</a> heeft ontdekt dat de screenshots bij de Assasssin's Creed Ragnarok-geruchten nep zijn. In de beelden zijn namelijk bestaande omgevingen te zien die gratis worden <a href="https://assetstore.unity.com/packages/essentials/asset-packs/the-blacksmith-environments-39948" rel="noopener noreferrer" target="_blank">aangeboden</a> voor gebruik met de Unity-engine. Hoogstwaarschijnlijk betekent dat dit de verder informatie ook nep is.

Links: Unity-level, Rechts: Nep screenshot

Origineel bericht: Volgens gelekte informatie op 4Chan gaat het volgende deel in de Assassin's Creed-franchise Ragnarok heten en speelt de game zich af in het Vikingtijdperk. Het spel moet in 2020 verschijnen, zou een co-op-modus bevatten en zich richten op ontdekking.

Op 4Chan is een bericht opgedoken, met daarin veel details over het volgende spel in de Assassin's Creed-franchise. Dezelfde anonieme gebruiker plaatste ook een aantal foto's van een beeldscherm, waarop het nieuwe spel mogelijk te zien is. ResetEra-gebruiker Dex3108 heeft in een lijst alle gelekte informatie samengevat.

De volgende Assassin's Creed-game moet Assassin's Creed Ragnarok gaan heten, maar wordt nog ontwikkeld onder de codenaam Kingdom. In Ragnarok wordt volgens de lijst gespeeld als een bondgenoot van Ragnar Lodbrok, een legendarische Noorse held uit de Vikingtijd. De speler helpt Lodbrok bij het samenstellen van de Great Heathen Army, dat in het jaar 865 Engeland binnenviel.

Assassin's Creed Ragnarok

De map van Assassin's Creed Ragnarok zou opgedeeld zijn in verschillende koninkrijken en zou uit Groot Brittannië , Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland bestaan. De koninkrijken zijn volgens het gerucht weer opgedeeld in gebieden die meerdere nederzettingen bevatten, met elk eigen aanpassingsmogelijkheden en economieën. Een toekomstige uitbreiding van Ragnarok zou plaatsvinden in Ijsland, waar de speler met behulp van de wereldboom Yggdrasil door de negen werelden van het universum reist.

Assassin's Creed Ragnarok richt zich volgens de gelekte informatie vooral op ontdekking, wat betekent dat er minder informatie zichtbaar zal zijn op de kaart en er meer verborgen schatten zijn. Scheepsgevechten zouden nog wel aanwezig zijn, maar in mindere mate. Hierdoor kan de speler zich tijdens het varen meer focussen op het verkennen van nieuwe gebieden.

Assassin's Creed Ragnarok

Naast de scheepsgevechten keren mogelijk ook de rpg-elementen, het gebruik van de adelaar en grootschalige veroveringsgevechten terug in Ragnarok. Ook kan de game samen worden gespeeld in de co-op-modus. Volgens de geruchten verschijnt Assassin's Creed Ragnarok in 2020 en komt het spel uit voor zowel de huidige als de volgende generatie consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola 150euro is zeker nog goed te doen als er wat leuks bij zit. Vaak is het dan het beste om hem in de ubi store te halen en dan wat punten inleveren voor 20% korting.

0

@coola Voor mij hoeft het niet per se groter, ik vond de werelden van Origins en Odyssey echt fantastisch en groot zat. Zolang deze maar net zo levendig is dan ben ik al zeer tevreden. Ik heb echt ontzettend genoten vooral van Odyssey. Ik vond het verhaal ook interessant, maar het draait wel steeds minder om de Assassins. Ook slaan die scenes in het heden ech kant noch wal, dat voegt echt niets toe. De combat was al een heel stuk leuker al zou die iets uitgebreider en moeilijker mogen, je kan nu alles ontwijken door te blijven wegduiken, maar zeker een grote vooruitgang met wat het was. Het meest tevreden ben ik nog met de AI, die is ook stukken verbeterd.

0
test

Ik moet eerlijk zeggen dat ik AC en Ubisoft spuug- en spuugzat was. Maar na Origins en zeker na Odyssey moet ik eerlijk zeggen dat ik (weer) fan ben. Ook over de koers van Ubisoft ben ik erg tevreden. Ze luisteren naar hun fanbase en leveren weer topgames af. Niet verwacht dit ooit nog te zeggen maar ik kijk erg uit naar de nieuwe AC.

0

Aanbevolen voor jou