Gerucht: Assassin's Creed Origins krijgt 1080p/60fps-modus op Xbox One X | Gamer.nl

Gerucht: Assassin's Creed Origins krijgt 1080p/60fps-modus op Xbox One X | Gamer.nl

In een video vanaf de FanExpo in Canada is een gerucht naar buiten gekomen over een mogelijke 1080p/60fps-modus voor de Xbox One X-versie van Assassin's Creed Origins.

Zowel Ubisoft als Microsoft hebben deze modus nog niet aangekondigd wat betreft de grafische kwaliteit van de game. In de video wordt verteld dat "mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van A a in's Creed Origins" hebben bevestigd dat de game in 1080p en 60fps speelbaar is op Xbox One X. Tijdens de E3 dit jaar werd al bekendgemaakt dat Origins in dynamisch 4K speelbaar is op de nieuwe console van Microsoft met ongeveer 30fps.

De vorige game uit de serie, A a in's Creed Syndicate, draaide met moeite op 30fps op een normale PlayStation 4 en Xbox One en was te spelen in een maximale resolutie van 900p. Bekijk hieronder de FanExpo-video. A a in's Creed Origins wordt kort getoond vanaf 1:38.

A a in's Creed Origins verschijnt op 27 oktober op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Lees hier over de vernieuwingen die de game met zich meebrengt. In de video zijn verder ook beelden van Forza Motorsport 7 te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou