Gerucht: Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue Remastered komen naar Switch

Gerucht: Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue Remastered komen naar Switch

Een pagina voor Assassin’s Creed Black Flag en Rogue Remastered voor Nintendo Switch is tevoorschijn gekomen op de href="https://www.theconsoleclub.gr/el/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/assassin's-creed-4-black-flag---rogue-remastered-nsw-new-9781582401493-detail#.XW479ygzaUm" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Griekse webshop The Console club.</a>

Een aantal oplettende Twitter-gebruikers hebben de pagina van de site gevonden en hebben de link via Twitter gedeeld. Op de site is te lezen dat het om de twee eerdere games gaat en dat de prijs, mogelijk tijdelijk, op 38,90 euro staat. Er is geen verdere informatie over de collectie of een releasedatum gecommuniceerd.

Assassin’s Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 voor en draait om Edward Kenway, een beruchte piraat. Black Flag speelt zich af in de 18e eeuw in het Caribisch gebied. Assassin’s Creed Rogue is in 2014 uitgekomen en richt zich op Shay Patrick Cormac, een voormalige Assassin die Tempelier geworden is nadat hij was verraden door zijn kameraden.

Beide games spelen zich af in een fictieve geschiedenis van gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Assassin’s Creed Rogue kreeg in 2018 een remaster voor PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou heel tof zijn ook al heb ik beide games al 2 keer gespeeld. 😝

0
test

@Soushkin Precies. 😝

0

Aanbevolen voor jou