Nieuws
Armored Core 6

Gerucht: Armored Core 6 komt in september of oktober uit

Game zou ook voor Elden Ring-dlc verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
FromSoftware's Armored Core 6: Fires of Rubicon verschijnt volgens geruchten ergens aankomende september of oktober.

Dat claimt Exputer van bronnen te hebben vernomen. "Tenzij het spel bij FromSoftware wordt uitgesteld, is er een grotere kans dat het spel ergens eind september uitkomt dan dat het in oktober verschijnt."

Daarbij zou het voor FromSoftware belangrijk zijn om de game voor de release van de Shadow of the Erdtree-uitbreiding voor Elden Ring uit te brengen. De dlc, die eerder deze week werd aangekondigd, heeft nog geen officiële releasedatum.

Officieel is er nog geen releaseperiode voor Armored Core 6: Fires of Rubicon naar buiten gecommuniceerd. De game werd afgelopen najaar aangekondigd en moet dynamische, snelle mech-actie bieden. Spelers besturen hun eigen mech door driedimensionale omgevingen, waarbij allerlei missies worden aangenomen en vijanden moeten worden verslagen. Het zesde deel in de mechreeks is de eerste nieuwe game in de franchise in een decennium - Armored Core 5 kwam in 2012 uit. Het spel komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar Star Wars Jedi-games wil er een trilogie van maken The Wolf Among Us 2 uitgesteld, verschijnt niet meer in 2023
0

Reacties op: Gerucht: Armored Core 6 komt in september of oktober uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.