Gerucht: Volgende gratis titels van Epic Games gelekt

Gerucht: Volgende gratis titels van Epic Games gelekt

De volgende gratis titels van de Epic Games-actie zijn mogelijk gelekt. Een lijst met de games verscheen op Reddit.

De lijst werd opgepakt door game Twitter-gebruiker Nibellion. Volgens de lijst is na Grand Theft Auto 5 de strategiegame Civilization 6 gratis beschikbaar in de Epic Games Store vanaf 21 mei. De game wordt dan opgevolgd door Borderlands The Handsome Collection (28 mei) en Ark: Survival (4 juni). De lijst is hieronder te bekijken.

Of deze lijst ook echt klopt is niet met alle zekerheid te zeggen. Dus neem dit bericht met een korreltje zout. Grand Theft Auto 5 is nog tot 21 mei gratis te downloaden in de Epic Games Store. Of Civilization 6 de volgende gratis game gaat zijn wordt dan duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer, niks voor mij zit hier tussen. Heb al wel wat leuke dingen kummen claimen bij epic innde tijd dat ze gratis spellen weg geven.

0
test

@Shinjite ja dat doet epic wel goed. Heb zonder iets te betalen heel wat games op epic.

0

@armilo-theus klopt, same here. Sommige waren games die ik al wilde spelen dus dat kwam goed uit. Veel van de games zal ik waarschijnlijk nooit spelen.

0
test

@Shinjite Tenchent is blij met jou. Vergeet dat niks echt gratis is. Ze zijn blij met de data die je ze stuurt. Ja ik weet dat het als "gerucht" bestempeld wordt maar hoe ga je ooit bewijzen dat China dit niet doet. Gaat gewoon de doofpot in. Ik vind het bijzonder verdacht dat ze met AAA titels lopen te strooien terwijl andere platforms hier geld voor vragen. Het zaakje stinkt.

0
test

@racerozzy ja en? De politie en FBI monitort jou ook als ze dat willen

0

@racerozzy Tenchent is een megabedrijf in Azie zoals je waarschijnlijk al weet wat geloof ik de sociale media en nog veel meer beheert. Ze strooien niet alleen met games maar kopen ook actief bedrijven/delen van de gaming markt op. Ze bezitten 40% van Epic Games, Riot Games, onlangs Funcom van Conan opgekocht en nog veel meer. Marktafzetting, monopoly, beheersen en sturen van markten, ideologien pushen dmv games, data mining, koop gedrag, data gekoppeld aan social media accounts voor diepgaande profielen van mensen. Ik weet niet wat precies bij wie past alleen dit zijn dingen die spelen op de wereldmarkten en het is zeer zorgelijk. In goede handen kan dit soort data ons vooruit helpen en in verkeerde handen desastreus zijn. En ik heb zo`n idee dat deze bedrijven nou niet bepaald zo groot zijn geworden door goede belangen voor de mens of hun medemens.

0

@racerozzy net zoals google, apple en allerlei ander bedrijven waar we nog niks van weten die je data misbruiken en alle zeggen zorgvuldig met jedata om te gaan natuurlijk. Ben het met je eens hoor dat tencent mag optieven als bedrijf maarja je omkomt er bijna niet meer aan. Ze hebben me informatie toch al via activision blizzard. Oh, wacht. Straks krijgen ze een aandeel in steam wat dan? Ook niet meer gebruiken? Een aandeel in GoG, ook niet meer gebruiken? Oh, tencent speelt 100% met de overheid, elk chinees bedrijf met 50+ mensen heeft iemand van de CCP in her bedrijfs bestuur heb ik vernomen. Tencent zal vol met die gasten zitten dusja...

0
test

niets voor mijn bij heel misschien ark als daar de nieuwe pack bij komt maar de rest heb ik al

0

Aanbevolen voor jou