Gerucht: Alle dlc-personages mogelijk gelekt voor Super Smash Bros. Ultimate

Gerucht: Alle dlc-personages mogelijk gelekt voor Super Smash Bros. Ultimate

Er zijn nieuwe geruchten ontstaan over de dlc-personages in Super Smash Bros. Ultimate. De geruchten ontstonden naar aanleiding van een bericht door een anonieme 5Channel-gebruiker van een maand geleden. De lekken van desbetreffende personages staan onder andere in lijn met de release van aankomende games.

De gebruiker in kwestie plaatste ongeveer een maand geleden de namen van mogelijke dlc-personage voor de populaire vechtgame. Onder de namen begaven zich Joker van Persona 5 en Erdrick van de Dragon Quest-franchise. Kort geleden volgde hierop een datamine die op ResetEra werd gedeeld door gebruiker 'jam1garner'. Daaruit werd duidelijk dat mogelijke personages werden gekoppeld aan codenamen.

Zo werd onder andere de codenaam 'Brave' gebruikt voor een nog onbekend personage. In de betreffende post wordt de naam 'Brave' gelinkt naar de 'Hero'-class in Dragon Quest. Dit refereert naar het Japanse woord 'Yusha', wat in het Engels brave betekent. Hiermee wordt verondersteld dat Erdrick het tweede dlc-personage is voor Super Smash Bros. Ultimate. Volgens de anonieme gebruiker op 5Channel bevat Erdrick alternatieve skins voor Anlucia uit Dragon Quest 10 en de skin van de protagonist van Dragon Quest 11. Daarnaast zegt de gebruiker dat er meerdere Dragon Quest-games uitgebracht gaan worden voor de Switch, waaronder een port voor Dragon Quest 11 en Dragon Quest 11S.

Ryu Hayabusa

Ook wordt Ryu Hayabusa van de Ninja Gaiden-franchise verwacht als toevoeging voor de game. Daarbij wordt ook geclaimd dat er een game van de franchise in ontwikkeling is voor de Switch ter ere van het dertig-jarige bestaan van Ninja Gaiden. Echter is nog niet bekend of het gaat om een compleet nieuwe game of om een remaster.

Naast Ryu claimt de anonieme lekker dat ook Steve van Minecraft gaat verschijnen in de Switch-game. Zo wordt vermeld dat Steve, naast zijn standaard uitstraling, ook kan beschikken over een Alex- en Master Chief-skin. Volgens het bericht was Steve in eerste instantie bedoeld om bij de lancering van de game te verschijnen als speelbaar personage, maar werd er toch gekozen om hem als dlc-personage toe te voegen. Dit wordt gedaan om het nieuwe Minecraft Dungeons te promoten en er wordt daarbij verwacht dat het personage aangekondigd gaat worden tijdens de E3 van 2019.

Minecraft

Als laatst wordt 'Marine' genoemd, ook wel bekend als DOOM Guy. Dit personage wordt volgens de anonieme lekker eveneens aangekondigd tijdens de E3 en heeft het personage de mogelijkheid om te wisselen naar de DOOM64-skin. Marine wordt mogelijk toegevoegd ter promotie van DOOM Eternal voor de Switch. Naast deze vier personages werden ook Rayman en Heihachi van Tekken genoemd, maar kwamen de bovengenoemde namen vaker voorbij.

Ondanks het feit dat de anonieme lekker Joker (en mogelijk Erdrick) goed heeft voorspeld voor Super Smash Bros. Ulitmate, blijft dit alsnog slechts bij geruchten. Dat de overige personages in lijn staan met aankomende games voor de Switch vergroot echter wel de kans om ze terug te gaan zien als de nieuwe dlc-personages.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Steve... Ik mag toch hopen van niet...

0

Aanbevolen voor jou