Gerucht: Accessoires voor 'Switch Mini' gelekt

Gerucht: Accessoires voor 'Switch Mini' gelekt

Een Chinees bedrijf heeft mogelijk accessoires voor de 'Switch Mini' gelekt. In een e-mail zijn onder andere een draagtas en een beschermhoes voor het kleinere Nintendo Switch-model te zien.

In maart ontstond het gerucht dat Nintendo werkt aan twee nieuwe modellen voor de Nintendo Switch. Een van de nieuwe versies zou zich gaan richten op fanatieke gamers, terwijl het andere model een goedkopere optie moet worden. Hoewel Nintendo nog geen officiële aankondigingen heeft gedaan over de nieuwe modellen, zijn nu mogelijk enkele accessoires voor een 'Switch Mini' gelekt.

Artiest en speelgoedontwerper CptnAlex heeft op Twitter een bericht geplaatst, waarin hij laat zien een e-mail te hebben ontvangen van Honson Gaming, een Chinees bedrijf dat accessoires produceert voor videogamehardware. In de mail worden accessoires voor de Switch Mini geadverteerd, waaronder een draagtas, schermbeschermer en een beschermhoes.

In de bijgeleverde afbeelding in de e-mail is naast de accessoires ook de Switch Mini zelf te zien. Zoals eerdere geruchten al beweerden is dit een kleiner model, dat alleen in de handheld-modus gebruikt kan worden. Ook heeft de Switch Mini rondere hoeken dan het originele model en kunnen de controllers niet worden losgemaakt van het scherm.

Vorige week kwam nog het nieuws naar buiten dat Nintendo al begonnen zou zijn met het produceren van de twee nieuwe Switch-modellen. Volgens geruchten is de productie hiervan verplaatst van China naar Zuid-Oost Azië, om de kosten laag te houden gezien de importtarieven die de Verenigde Staten gaat doorvoeren op gamegerelateerde producten.

Mock-up van vermoedelijke Mini Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet niet of dat wel echt de Switch-Mini is. De d-pad is anders op de versie die je van de voorkant ziet als degene die ligt. Fake?

0
test

Volgens mij kan deze gewoon docket als ik zo kijk. Alleen kunnen denk ik dat je de dock los moet kopen.

0

Aanbevolen voor jou