Dredd vs. Death is de nieuwe game van Rebellion, de ontwikkelaar van de eerste Aliens vs. Predator game. De laatste jaren heeft men bij Rebellion echter weinig imposante games op de markt weten te brengen en men hoopt daar met Dredd vs. Death verandering in te brengen. Dredd vs. Death is gebaseerd op de 2000AD strip Judge Dredd, en dus niet op de matige op deze strip gebaseerde film.

Dredd vs. Death speelt zich af in de 22ste eeuw in een gigantische metropool, Mega City One genaamd. Als speler neem je de rol aan van Judge Dredd, een rechter wie in de straten van deze metropool voor gerechtigheid dient te zorgen. Men heeft de politie en de rechter namelijk gecombineerd dus van trias politica is geen sprake meer.

Als speler arresteer je de misdadigers en geef je ze meteen hun doodvonnis. In de trailer zien we alvast wat ingame beelden van deze actierijke game. Het spel zal zowel op PC als op consoles verschijnen, waarbij deze laatste versie split screen cooperative multiplayer heeft tot vier personen. Download de trailer hier.