Rush-modus niet meer beschikbaar in Battlefield 2042 Portal-speellijsten

Rush-modus niet meer beschikbaar in Battlefield 2042 Portal-speellijsten

Dice heeft de Rush-modus uit de Battlefield 2042 Portal-speellijsten gehaald, tot ongenoegen van spelers.

De ontwikkelaar heeft de modus er zoals eerder beloofd uitgehaald, ondanks dat spelers positief zijn over Rush en Dice verzochten het er in te laten. Het is wel nog mogelijk om Bad Company 2 Rush in Portal te spelen.

Fans menen dat het besluit onderdeel is van een overkoepelende trend waarbij Dice niet genoeg naar spelers luistert. Ondanks dat de game sinds lancering eind vorig jaar op verschillende vlakken is verbeterd, blijven bugs en designproblemen het spel plagen. 

EA's global director Andy McNamara klaagde eerder deze week op Twitter over de constante eisen van spelers, die ook tijdens de feestdagen doorgingen. Vervolgens verwijderde hij de tweet weer - hieronder is een screenshot te zien.

Dice plaatste eerder deze week ook een tweet met artwork van een locatie die niet in de huidige game voorkomt. Fans speculeren dat het mogelijk om een nieuwe map gaat. Die tweet is ook hieronder te zien.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De titel moet battlefield 2042 zijn lijkt me, niet 2032

0
test

@redactie: Hoe meer cijfers in de titel van een spel, hoe groter de kans op een typo :-), kop boven het artikel even aanpassen? Ik was echt in de war toen ik 2032 las :-).

0

Aanbevolen voor jou