George R.R. Martin heeft zijn initialen niet in Elden Ring verstopt

George R.R. Martin heeft zijn initialen niet in Elden Ring verstopt

Schrijver George R.R. Martin heeft Elden Ring-fans verzekerd dat hij zijn initialen niet expres heeft gebruikt bij het benoemen van vijanden in de FromSoftware-game.

Spelers speculeerden de laatste dagen dat allerlei bazen in Elden Ring expres dezelfde initialen als de A Song of Ice and Fire-schrijver droegen, aangezien hij mee heeft geholpen bij het bedenken van de spelwereld en de personages. Zo zijn Godfrey, Rennala, Radagon en Marika in het spel te vinden.

In een nieuwe blog laat Martin weten dat dit niet het geval is. "Er is een raar verhaal op het internet te vinden over hoe ik mijn initialen in Elden Ring heb 'verstopt'. Want... eh... de namen van sommige personages beginnen met een R, of een G, of een M. Daarop zeg ik: 'Eh? Wat? Echt? Dit is ook nieuws voor mij."

Hij vervolgt: "Ik schrijf en publiceer al verhalen sinds 1971 en ik vermoed dat ik sinds het begin personages namen geef die beginnen met een R en een G en een M. Samen met de andere 23 letters uit het alfabet. Waarom zou ik mijn naam in de game verstoppen? Mijn naam staat óp het spel, als een van de makers. Elden Ring is spannend genoeg, je hoeft er niets bij te verzinnen." Het lijkt dus geheel op toeval te zijn berust.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Off-topic (maar niet helemaal) ik denk dat de laatste 2 boeken van A Song of Ice and Fire nooit meer gaan verschijnen :(

0

@The_Stifmeister Ik heb de hoop ook al opgegeven inmiddels. Ik zou bijna weer helemaal overnieuw moeten beginnen om te kunnen volgen waar het over ging. De boeken waren geweldig, erg jammer dat ie de serie nooit afgemaakt heeft.

0
test

@Ziminar Naar mijn bescheiden mening de beste fantasy boeken ooit geschreven (op The Lord of the Rings na, uiteraard). Echt fenomenaal. Eeuwig zonde dat de serie inderdaad nooit afgemaakt gaat worden.

0

Ik denk dat Darth Santa aan het liegen is.

0

Aanbevolen voor jou