George R. R. Martin had adviserende rol bij Japanse game

George R. R. Martin had adviserende rol bij Japanse game

Schrijver George R. R. Martin heeft bevestigd dat hij een adviserende rol heeft gehad bij de ontwikkeling van een Japanse game.

Er gingen eerder dit jaar al geruchten dat de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, waar de hitserie Game of Thrones op gebaseerd is, mee zou werken aan een Japanse game. Volgens de geruchten ging het om een nieuw, nog onaangekondigd spel van Dark Souls- en Sekiro-ontwikkelaar FromSoftware.

Martin bevestigt op zijn website nu dat hij inderdaad mee heeft gewerkt aan een Japanse game, al meldt hij niet om wat voor game of welke ontwikkelaar het gaat. Het is ook niet bekend wanneer er meer wordt onthuld over het mysterieuze spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wou dat George Martin had geadviseerd bij het laatste seizoen van Game of Thrones....wat was dat slecht zeg.... (en ja, ik weet dat hij er zijdelings bij betrokken was 😉)

0
test

@Sander999 Yep gister de laatste aflevering gekeken maar hij viel echt weer tegen. Hopen dat de boeken beter worden.

0
test

@hubertje Echt zo zonde. Benioff en Weiss zijn ontzettend goed in het vertalen van de boeken naar de televisie. De eerste paar seizoenen zijn het beste dat ik ooit op televisie heb gezien. Maar ze hebben geen idee hoe ze zelf een verhaal op TV moeten toveren. De kwaliteit ging zo hard naar beneden toen ze geen boeken meer hadden als leidraad. Je zag dat ze de bulletpoints die ze ongetwijfeld van Martin hebben gekregen gewoon aan het afwerken waren zonder enige opbouw of verhaal er tussenin. Eeuwig zonde.

0
test

@Sander999 Zeker. Al werd de toon al gezet in seizoen 7 aflevering Beyond the wall..ineens zoveel plot armor, deus ex machinas en fasttravel. Ook Sansa vs Arya was in dat seizoen tenenkrommend. Seizoen 8 spant wel de kroon met hoe slecht het script was..daar ligt duidelijk niet het talent van D&D.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik snap al het gedoe niet rond het laatste seizoen, ik heb genoten juist. Het had wmb ook op geen andere manier moeten en kunnen eindigen. Het laatste seizoen heeft last van kritische kijkers die elkaar alleen maar napraten en die eigenlijk gewoon balen dat de serie is afgelopen.

0
test

@Sokpop Luister, dat jij nou een blinde fanboy bent die niks slechts over zijn favoriete serie wil horen is prima maar beschuldig mensen die inhoudelijk goed commentaar leveren niet van ‘napraten’. Het gaat niet om hoe het geheel eindigt, dat was prima. Het gaat erom hoe ontzettend slecht het geschreven is. Zoals hierboven al aangeven plot armor, fast travel en deus ex machinas in overvloed. Prima dat jij niet begrijpt wat dat is en van simpel popcorn vermaak houdt maar het is een feit dat de eerste paar seizoenen (toen ze nog de boeken konden volgen) oneindig veel beter geschreven zijn dan de laatste paar seizoenen.

0

@Sander999 Lol, dat 'luister'. Ik ben geen 3 Sander. Ook geen fanboy overigens. En ik beschuldig jullie niet van napraten. Ik constateer gewoon dat seizoen acht hier last van heeft. Kijk naar die petitie om het laatste seizoen te herschrijven. Ik ga hier niks spoilen, maar er waren ook wel dingen die ik raar vond in dit seizoen. Dat heb ik met elke serie. De schrijvers kunnen gewoon niet iedereen tevreden houden.

0

Aanbevolen voor jou