Geometry Wars 3: Dimensions verschijnt in week van 24 november | Gamer.nl

Geometry Wars 3: Dimensions verschijnt in week van 24 november | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game is vanaf 25 november op Steam verkrijgbaar. PlayStation Network en Xbox Live volgen een dag later. Het derde deel kost ongeveer vijftien euro en verschijnt op pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. De Geometry Wars-serie was voorheen nog exclusief voor Microsoft-platformen.

Geometry Wars 3: Dimensions is de eerste game die onder het vernieuwde Sierra-label wordt uitgegeven. Het spel bouwt verder op de eerdere delen, maar ontwikkelaar Lucid Games voegt daar 3D-omgevingen, nieuwe vijanden, eindbazen en spelmodi aan toe. De game bevat in totaal vijftig mi ies en tien verschillende spelmodi.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou