Hoogtepunten: Geoff Keighley: 'Verwacht deze zomer minder third party-evenementen'

Hoogtepunten: Geoff Keighley: 'Verwacht deze zomer minder third party-evenementen'

Volgens Summer Game Fest- en The Game Awards-organisator Geoff Keighley kunnen mensen deze zomer minder third party-evenementen verwachten in vergelijking met voorgaande jaren.

De afgelopen jaren hielden bedrijven als Square Enix en Capcom ook hun eigen presentaties op of rond E3. Dit jaar gaat E3 niet door, maar worden er toch diverse presentaties gehouden. 

Volgens Keighley (via VGC) kiezen de meeste derde partijen er dit jaar echter voor om hun games tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show of tijdens een van de presentaties van de consolemakers te tonen.

Keighley meldt dat dit vooral komt omdat kijkers vorig jaar teleurgesteld waren in de meeste presentaties. "Iedereen was teleurgesteld dat ze niet echt als persconferenties aanvoelden. Ze hebben geleerd dat als je een persconferentie doet, je een halfuur of meer aan materiaal moet hebben. Soms hebben ze maar een of twee goede games om te tonen, en dat is niet genoeg om een evenement omheen te organiseren."

Duidelijk is in ieder geval dat op 9 juni de Kick Off Live-show van Summer Game Fest wordt gehouden. Op 12 juni wordt de Microsoft and Bethesda Game Showcase uitgezonden. Nintendo of Sony hebben nog geen presentaties aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou