Geoff Keighley probeert DualSense-controller en Astro's Playroom uit

Geoff Keighley probeert DualSense-controller en Astro's Playroom uit

In een Summer Game Fest 2020-livestream gisteren probeerde organisator en journalist Geoff Keighley de DualSense-controller en de PlayStation 5-game Astro's Playroom uit.

De DualSense is de officiële controller van de PlayStation 5.De controller wijkt relatief gezien af van de vorige PlayStation-controllers, met een iets andere vorm en kleurgebruik. Uniek aspect van de controller moet de force feedback zijn, waarmee spelers verschil tussen in-game ondergrond en gebruik van wapens kunnen ervaren.

Daarnaast speelt Geoff Keighley met Astro's Playroom, een nieuwe Astro Bot-game die gratis bij elke PlayStation 5 geleverd wordt en spelers kennis laat maken met de verschillende nieuwe opties van de DualSense-controllers. Tot slot wordt er gepraat met Eric Lempel, PlayStation's hoofd van marketing. Hij laat Keighley weten dat Sony duidelijk naar gamers gaat communiceren wanneer de console wereldwijd gereserveerd kan worden. De video van de livestream is hieronder te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Serieus, blazen in je controller..... mijn god heb wel wat anders te doen dan tegen mijn controller te blazen.

0
test

@DarkraverX toen ik dat zag dacht ik was dit ook niet bij release van ps4 dat ze dat lieten zien blazen op de mic van je controller.

0
test

@DarkraverX Ach joh, leuk voor de jongere doelgroep. Of mijn vriendin. Blaast ze ook nog eens ergens op...

0

Aanbevolen voor jou