Geoff Keighley presenteert 'Countdown to Death Stranding'-livestream

Geoff Keighley presenteert 'Countdown to Death Stranding'-livestream

Sony heeft een 'Countdown to Death Stranding'-livestream aangekondigd voor aanstaande donderdag.

De livestream wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, die ook jaarlijks de presentatie en organisatie van The Game Awards voor zijn rekening neemt. In de afgelopen jaren heeft hij een vriendschap met Death Stranding-ontwikkelaar Hideo Kojima opgebouwd, en heeft zelfs een rol in de game gekregen.

Wat er precies allemaal tijdens de livestream wordt getoond is nog niet bekend. Wel zijn Hideo Kojima en de acteurs en actrices uit de game aanwezig. De livestream begint donderdag om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Death Stranding zelf verschijnt op vrijdag 8 november voor PlayStation 4. De pc-versie komt volgend jaar uit. Gamer.nl gaf een 9,5 aan de game en schreef: "Met Death Stranding behandelt Hideo Kojima grote thema’s als het hiernamaals, ouderschap, de connectie tussen mensen en zelfs klimaatverandering en het uitsterven van de mensheid. Hij brengt dit alles op even fabuleuze als verwarrende wijze in beeld."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit wat ik hier zie, het werk van hielenlikkerij? Niet om te haten ofzo, maar de extroverted American game reporter meets the rich and infamous introverted Japanese game developer, and we connected on so many levels, we are friends now!! Maar leuk, DS weet me nog steeds niet te overtuigen ondanks dat ik de game interessant vind.

0
test

@Devenace same here, ik ben voornamelijk blij dat we er eerdaags weinig tot niks meer over gaan horen(hooguit een vervolg). Zelfde met Cyberpunk 77,duuuuuuurt lang haha.

0
test

@Floppyhoofd_ Het is bizar dat als je een game interessant vind en het in elk opzicht wel het voordeel van de twijfel geeft, het je toch niet over de streep trekt. Wat ik dan ook nog eens apart vind is de Ps4 Pro bundels, de Ps4 Pro met modern warfare is 368e. Koop ik DS daarbij dan 440e. Koop ik de Ps4 Pro bundel met ALLEEN Death Stranding dan betaal ik daar 440e voor. Beide een standaard zwarte versie. DS is surroudend by contradiction. :’D

0

Aanbevolen voor jou