Moesten we voor de vorige patch nog een dikke twee maand wachten, met patch 1.8 is Blizzard er stuk sneller mee. In deze patch vinden we zoals gewoonlijk een hoop nieuwe features en toevoegingen en zijn ook de nodige balancing-tweaks en bugfixes weer van de partij.

De hoogtepunten van 1.8 zijn onder andere de zone Silithus waar nieuwe content aan toegevoegd is, een viertal nieuwe draken die nu overal in Azeroth te vinden zijn en kunnen we ons klaar maken voor het jaarlijkse spektakel Halloween wat gepaard gaat met het Hallow's End evenement. Tevens is de druid-tree op de schop gegaan en de battlegrounds heeft ook weer de nodige veranderingen ondergaan. Al met al weer een hoop nieuws dus. De complete patchnotes kun je hier nog eens rustig nalezen. We are happy to announce the release of the latest content patch for World of Warcraft, patch 1.8! This patch features:

- Silithus Revamp: The shifting sands of Silithus shelter a world-shattering secret.

- The Emerald Menace: Dragons of nightmarish proportions are invading Azeroth from the Emerald Dream!

- Hallow's End: The end of the month will bring surprises for all denizens of Azeroth.

- Druid Talent Improvements: Check out the changes to the Druid Talent trees!

Zoals gewoonlijk download je de patch (32 MB groot) door gewoon in te loggen op World of Warcraft, de rest wijst zich dan vanzelf. Mocht je overigens nog mirrors hebben waar de patch ook te downloaden valt, schroom dan niet en deel ze met je mede-verslaafden. We moeten tenslotte geen afkick-verschijnselen krijgen, nietwaar?

- Mirror

Met dank aan fiercydragon voor het melden van dit nieuws.