Discussies tussen gamer en ontwikkelaar zullen er altijd blijven. Vooral fans van het eerste uur hebben regelmatig opmerkingen over de manier waarop hun favoriete game-reeks wordt doorgezet. Zo ook bij Diablo III, die volgens de trouwe fans te kleurrijk zou zijn. Bekijk de nieuwe screenshots en oordeel zelf.

De maker van Diablo III, Blizzard, gaf vorige week in een interview met Videogamer.com aan dat niet alle Diablo spelers even blij zullen zijn met de nieuwe klassen. "Wanneer we een nieuwe klasse aankondigen en deze lijkt op een vorige dan zal niet iedereen daar even blij mee zijn. Maar we kunnen nu eenmaal niet iedereen tevreden houden. Al denk ik dat na de release van Diablo 3 iedere gamer zijn eigen klasse wel zal vinden", aldus Jay Wilson,  Lead Desginer  bij Blizzard.

Gamers die twijfelen over de uitspraak van Wilson hoeven zich niet direct zorgen te maken. Volgens Wilson is het vrijwel zeker dat oudere klassen hun weg terug vinden via uitbreidingen. Alleen niet direct bij de release omdat Blizzard Diablo III graag een eigen identiteit wil geven.